İşte Akıllı Ev Telefonu !

Türk Telekom E4 Tanıtıldı Manşet

Türk Telekom E4 - ÖrnekTürk Telekom’un bir süredir üzerinde çalıştığı akıllı ev telefonu projesinin ismi bugün belli oldu. Yeni projeyle birlikte akıllı telefonlar, evlerimize giriyor. Türk Telekom E4 adıyla tanıtılan akıllı ev telefonun teknik detayları, fiyatı ve çıkış tarihi haberimizde.

İstanbul’da düzenlenen basın toplantısında görücüye çıkan E4 adındaki yeni nesil akıllı ev telefonu, Android Jelly Bean işletim sistemi üzerinde çalışıyor. 4 inç 800 x 480 çözünürlüğünde, 5 noktadan dokunmatik destekli TFT LCD ekrana sahip telefon, 1.3GHz hızında çalışan ARM işlemciyi kullanıyor. Micro USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 bağlantıları bulunan telefonda ön yüz kamerası da yer alıyor. microSD kart desteği sayesinde 32GB’a kadar ek depolama alanı sunacak telefon 11mm kalınlığında. Telefonda SIM kart girişinin bulunmadığını da ayrıca belirtelim.
TTNET Müzik, Tivibu, Bulut Rehber, Bulut Depo, Akttar gibi Türk Telekom ve TTNET uygulamalarının ön yüklü geldiği telefon ile oyun oynamak, sosyal ağlarda gezinmek, televizyon izlemek, müzik dinlemek, e-posta göndermek mümkün. Her türlü ihtiyacınıza karşılık veren E4, Wirofon uygulaması yüklü olarak geliyor ve sabit hatları arayabilmeniz için internet bağlantısına ihtiyaç duyuyor.

Türk Telekom, abonelerine E4 akıllı ev telefonunu almak için iki seçenek sunuyor. Cazip Ev Avantaj / Dört Dörtlük ek tarifelerinden birini kullanıyorsanız 24 ay taahhüt ile ayda 2TL ödeyerek veya kullandığınız pakete ek ayda 12TL ödeyerek satın alabileceksiniz. Türk Telekom’un bu yenilikçi ürünü Aralık ayından itibaren Türk Telekom bayi ve ofislerinde yerini alacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

~~~~~~~~~~~~~~~~~Yorum Kuralları~~~~~~~~~~~~~~~

Yorum yazmak için Google hesabına sahip olmanız gerekmektedir.

Eğer Google hesabınız yoksa yorum kutusundaki ''yorumlama biçimi''ne tıklayıp ''adı/url''yi seçerek İsminizi girin ve devama tıklayın.

1. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanır, lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2. Küfür veya argo, spam içeren yorumlar barındırılmaz, silinir.

3. Türkçe imla kurallarına uymayan yorumlar kesinlikle yayınlanmayacaktır.


4. Youtube ve hizliresim.com haricinde yorumiçi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

**Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan Beni Bilgilendir kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.**