Bir Devir Daha Bitiyor!



Bir Efsane daha sona eriyor. 15 Yıllık Müzik Çalar Programı olan Winamp Maalesef Kapatılıyor!

 MP3 oynatma programı denildiğinde akla ilk gelen programlardan biri olan ve bu alanda benzerlerinin her zaman bir adım önünde olan Winamp'ın kullanıcılara veda etmesi üzücü bir durum.

Winamp'ın resmi internet sitesin'den yapılan duyuruda, Winamp'ın resmi internet sitesinin ve indirilebilir medya oynatıcının 20 Aralık 2013 tarihinden itibaren kaldırılacağı belirtiliyor.

Winamp'ın kaldırılma sebebi ile ilgili bir bilgi verilmemiş durumda. Fakat ortaya atılan bazı görüşlere göre Winamp'ın AOL tarafından satın alınmasının ardından ortaya çıkan kötü yönetimin bu kararın sebebi olduğu söyleniyor.

Sonuç olarak AOL Winamp'ı sonlandırmaya karar vermiş. Eğer Winamp'ı resmi kapanış tarihinden sonra da kullanmak isterseniz Buraya tıklayarak İndirebilirsiniz ...

0 yorum:

Yorum Gönder

~~~~~~~~~~~~~~~~~Yorum Kuralları~~~~~~~~~~~~~~~

Yorum yazmak için Google hesabına sahip olmanız gerekmektedir.

Eğer Google hesabınız yoksa yorum kutusundaki ''yorumlama biçimi''ne tıklayıp ''adı/url''yi seçerek İsminizi girin ve devama tıklayın.

1. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanır, lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2. Küfür veya argo, spam içeren yorumlar barındırılmaz, silinir.

3. Türkçe imla kurallarına uymayan yorumlar kesinlikle yayınlanmayacaktır.


4. Youtube ve hizliresim.com haricinde yorumiçi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

**Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan Beni Bilgilendir kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.**